Reinigingsmiddelen

Met de reinigingsmiddelen van Waardse zorgt u ervoor dat uw werkomgeving weer grondig schoon en fris wordt.

Stalreinigen
Het unieke van WaardseFoam® is dat we alle soorten kunststof kunnen reinigen. Na verloop van tijd krijgt de kunststof een andere kleur in de stal, dit is geen verkleuring maar vervuiling! Laat door ons een proefstuk zetten en je zult overtuigd zijn van het resultaat.

Desinfecteren
Nerta Bac-Cid 200 is bestemd voor de gecombineerde reiniging en ontsmetting van oppervlakken, vloeren en wanden met een bactericide en fungicide werking. Voor het desinfecteren in de diersector geldt een concentratie-tijdsverhouding van 1% gedurende minimaal 5 minuten. Te ontsmetten oppervlaken dienen vooraf grondig te worden gereinigd. Nerta Bac-Cid 200 wordt aanbevolen voor het desinfecteren van apparatuur en gebruiksvoorwerpen alsmede voor de grove ontsmetting van vloeren en wanden. Nerta Bac-Cid 200 mag niet verneveld worden in ruimten waarin zich dieren bevinden en men mag het niet met dieren in contact laten komen.

Melkstal en robot reinigen
In Nederland is iedere melkveehouder verplicht om zijn melkstal en melkrobot niet alleen inwendig maar ook uitwendig hygiënisch schoon te houden. De Waardse Trading heeft hiervoor speciaal een aantal reinigingsmiddelen samengesteld die via een stappenplan gemakkelijk zijn te volgen.

Truck reinigen
Waardse Truck Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vrachtwagens. Het is een sterk reinigingsmiddel dat het verkeersvuil van vrachtwagens, aanhangers, opleggers, bestelwagens en auto’s losweekt en verwijdert. Het product is voorzien van corrosiewerende bestanddelen.